שיבולת שועל מלאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/11/2010 | 16:30 | מאת: לנה

התבלבתי לגמרי- אנא הסבר. בחנויות הטבע יש מוצר שנקרא קוואקר גס. הבנתי שזו שיבולת שועל מעובדת ללא הסובין שעברה אידוי קל. יש גם גרעיני שיבולת שועל וסובין שיבולת שועל. מה נחשב לשיבולת שועל מלאה? הגרגרים? האם צריך להוסיף סובין שיבולת שועל לדיחיסת הקוואקר כדי לקבל מזון מלא ואם כן כמה?

לקריאה נוספת והעמקה
19/11/2010 | 15:19 | מאת: מעין זעירא

שלום לנה, אז קצת סדר: קוואקר דק הוא דווקא זה שדל בסיבים תזונתיים, כי הוא עובר תהליך בו מוסרת הקליפה ואיתה הסיבים והוא גם מהיר הכנה (נחשב לקוואקר האינסטנט) הקוואקר הגס הוא השלם על כל מרכיביו ועשיר בסיבים תזונתיים ולכן הוא המומלץ ביותר. חוץ מזה נתן לקנות את סובין שיבולת השועל בנפרד - הסובין הם הסיבים (תאית) שהופרדו משיבולת השועל. מקווה שעכשיו יותר ברור.. שבת שלום

02/03/2011 | 18:07 | מאת: יעל

האם מלבד הסיבים התזונתיים יש הבדל בערך התזונתי וברמת המינרלים הרבים שיש בשיבולת כגון מגנזיום והחלבונים והשומנים הטובים שיש בה?

מנהל פורום נטורופתיה