התקרחות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/03/2002 | 17:46 | מאת: איתי

האם יש תרופה טבעית שיעילותה מוכחת למניעת נשירת שיער אצל גבר (כנראה גנטי) כגון ויטמינים וכיוצא באלה? תודה מראש

03/03/2002 | 00:15 | מאת: בובי

ישנם מספר תכשירים למניעת התקרחות עד כמה שאני יודע הם לא טבעים. והם מיועדים לטיפול בלחץ דם גבוהה. הבעיה איתם שצריכים לקחת אותם כל החיים מכיוון שמפסיקים לקחת אותם מתחילה התקרחות. אם זה גנטי בדרך כלל שום דבר לא עוזר. תזונה נכונה שתגרום לדם לזרום לראש ועיסוי של הראש יכולים אולי למנוע במעט את ההתקרחות.

03/03/2002 | 21:40 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאיתי אם הייתה אומר בן כמה אתה זה היה עוזר. כל טוב

04/03/2002 | 00:25 | מאת: איתי

אני בן 23.

מנהלי פורום נטורופתיה