מכשיר לשיכוך כאב בשם vitjaz

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/03/2002 | 18:09 | מאת: מיכאל

בטלויזיה רוסית יש פרסומת למכשיר לשיכוך כאב,המופץ גם בארץ.מס' טל' המפיץ הוא1800205080.אין למכשיר אישור כלשהוא ממשרד הביאות.האם תוכלו לברר את ארכו הטיפולי של המכשיר הנ"ל. הפרסומת מאד מבטיחה,כרגיל. אודה לכם מאד,על תשובה מהירה.

03/03/2002 | 10:41 | מאת: בובי

ניסיתי לחפש ברשת ולראות מה זה . מדובר כנראה על מכשיר המשדר ליזר בעוצמה נמוכה . בעיקרון מאוד לא מומלץ . אין כאבים סתם !!! כאב מסמן בדרך כלל על משהו שלא עובד כשורה. צריך למצוא מה לא בסדר ולתקן את הבעיה מהשורש. כל טוב

04/03/2002 | 13:16 | מאת: מיכאל

לבובי .להזכירך -vitiaz- הכתובת היא:www.homeo.ru

03/03/2002 | 21:49 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למיכאל אם המכשיר היה טוב ובטוח היה אישור של משרד הבריאות אם אין סימן שכנראה הוא לא כל כך טוב כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה