התכווצויות שריר בף הרגל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/03/2002 | 00:09 | מאת: עטרה

בתי בת 22 בריאה בד"כ, סובלת מזה מס' שנים מהתכווצויות בכף הרגל. ההתכווצות כואבת מאוד ולעתים מתרחשת בשינה, וכמובן היא מתעוררת וצועקת מכאבים. בדיקות הדם הקונבנציונליות תקינות. ל.ד נמוך בדיקת סוכר תקינה. האם להערכת מנהל הפורום יש קשר לתזונה? משקלה סביר, אבל היא אינה אוכלת ירקות, הפירות היחידים הם פרי הדר בננות ותפוחים בחורף. בקיץ גם מלון אבטיח ענבים ומנגו. בשר ופחמימות באופן רגיל, ומוצרי חלב - מעדני שטראוס...מילקי ודני בלבד. אשמח לקבל תגובות מיודעי דבר.

01/03/2002 | 00:12 | מאת: עטרה

תוספת - אגב היא לא נוגעת בקפה ואינה מעשנת.

03/03/2002 | 21:52 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לעטרה 1. האם בדקו B-12? 2. רמת מגנזיום ? 3. ניתן לתקן בתזונה אבל תחזרי אלי עם התשובות . כל טוב

04/03/2002 | 21:46 | מאת: עטרה

תודה על הכיוון אחזור אלייך אחרי בדיקות דם.

מנהלי פורום נטורופתיה