מינון ויטמין E

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/02/2002 | 23:52 | מאת: יקי

שלום רב , אודה לך אם תואילי להנחות אותי : מהו המינון לנטילת ןיטמין E לתשובתך אמתין בברכה יקי

03/03/2002 | 00:07 | מאת: בובי

מתוך הספר תזונה פרי מחשבה . מינון יומי מומלץ מגיל 10 ומעלה לגברים 10 מילי גרם ביום לנשים 8 מיליגרם ביום הערה הצריכה היומית המומלצת תלויה למעשה בצריכה של חומצות השומן הלא רוויות שויטמין E מסיע במניעת חימצונם

03/03/2002 | 07:59 | מאת: יקי

שלום רב , תודה על התשובה . הייתי מבקש לתרגם התשובה לחיי היומיום . מה המינון המומלץ בכדורי אביטול ? לתשובתך אמתין בברכה יקי

03/03/2002 | 21:53 | מאת: ד"ר יהודית לריה

ליקי יכולים להיות מספר אופציות מה הבעיה?

מנהלי פורום נטורופתיה