מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/02/2002 | 19:25 | מאת: יעל

איך מטפלים במחזור לא סדיר בשיטה טבעית? המחזור שלי מאחר לפעמים ביותר משבוע, איך מסדרים את זה?

02/03/2002 | 00:16 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

יעל שלום, נשמע כאילו את לא מאוזנת מבחינה הורמונלית, אולי גם מבחינות אחרות. זה יכול לנבוע מתזונה לקויה, מתחים בחייך או מבעייה אחרת, אי אפשר לקבוע ללא התמונה השלמה. טיפול נטורופתי הכולל תזונה וצמחי מרפא למע' הרבייה יכול בהחלט לעזור, אך תצטרכי ללכת לאבחנה וטיפול שלם. אל תתפתי למוצרי מדף במקרה הזה !! בהצלחה.

03/03/2002 | 21:54 | מאת: ד"ר יהודית לריה

ליעל א. בת כמה את? ב. ניתן לטפל בדיקור תוספים ותזונה. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה