לרויטל הנטורופטית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/02/2002 | 10:24 | מאת: דינה

תיסתכלי בבקשה בע"מ 88 , שלחתי לך שאלה

01/03/2002 | 11:59 | מאת: רויטל

שלום דינה, לשאלתך (מעמ' 88): אם אין להשיג בחנויות טבע אז תקני עלי שיבה בשוק (לא כל שוק בטוח שיהיו, אך בשווקים גדולים יותר או אוטנטיים יותר - למשל תימניים, יהיה). קחי 2 עלים גדולים טריים וחלטי במים רותחים. השאירי כ - 1/4 שעה ושתי את החליטה על בטן ריקה. אם בחצי שעה הקרובה מתפתחת לך צרבת - סביר להניח שהקיבה שלך מספיק חומצית. אם לא - איבחנת בעיה (אולי לא היחידה, אך משמעותית). בהצלחה, אשמח לשמוע איך הלך.

01/03/2002 | 11:59 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

שלום דינה, לשאלתך (מעמ' 88): אם אין להשיג בחנויות טבע אז תקני עלי שיבה בשוק (לא כל שוק בטוח שיהיו, אך בשווקים גדולים יותר או אוטנטיים יותר - למשל תימניים, יהיה). קחי 2 עלים גדולים טריים וחלטי במים רותחים. השאירי כ - 1/4 שעה ושתי את החליטה על בטן ריקה. אם בחצי שעה הקרובה מתפתחת לך צרבת - סביר להניח שהקיבה שלך מספיק חומצית. אם לא - איבחנת בעיה (אולי לא היחידה, אך משמעותית). בהצלחה, אשמח לשמוע איך הלך.

03/03/2002 | 18:32 | מאת: דינה

קניתי שיבה טרייה השרתי במים רתוחים כ 1/4 שעה ושתיתי עם תיאון תה רגיל + 2 כפיות סוכר - על בטן ריקה ולא קרה כלום יכול להיות שהובחנה בעיה או שלא שתיתי כמו שצריך?

מנהלי פורום נטורופתיה