פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/02/2002 | 21:32 | מאת: מלכה

במה יכולה הנטרופתיה לעזור /להקל במחלת הפסוריאזיס?

28/02/2002 | 06:36 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום מלכה הרפואה המשלימה יכולה בהחלט לנקות את נגעי הפסוריאזיס ולאפשר לחולה לחיות בהפוגה ללא המחלה. הדבר מושג באמצעות צמחי מרפא, אך ראוי לומר כי הטיפול יעיל בחלק מהמקרים ולא ניתן לעשות הכללה בדבר יעילותו בכולם. במידה ומדובר בפסוריאזיס ספציפי ,זה הקרוי GUTTE ( טיפתי ) אשר מופיע בקרב ילדים אך גם במבוגרים , הטיפול יעיל בשעורים גבוהים מאד. כאמור הטיפול הצמחי יעיל ולא ניתן לחזות מראש את קהל החולים המגיבים אלא לאחר כחודש/ חודשיים של יישום. בברכה רמי מור

01/03/2002 | 00:41 | מאת: דנה

שלום רמי תרשום לי בבקשה איזו חברה מייצרת את הקרם ואת רשימת המרכיבים שלו. תודה

03/03/2002 | 22:07 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למלכה א. הורידי כל שומן מהחי. ב. יש בנטורופטיה שיטה של דיאטות לניקוי רעלים אך הם צריכים להיות תחת פיקוח. ג. תנסי להיות רגועה יותר כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה