קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/06/2010 | 15:12 | מאת: דינה

שלום. עקב ריבוי סימפטומים שתואמים להמצאות קנדידה כמו כאבי בטן, סינוסיטיס כרוני, עייפות, קושי לרדת במשקל ועוד עשיתי בדיקת צואה ואכן נמצא כי יש לי קנדידה ברמה הגבוהה ביותר. רמה 4. לקחתי חודש קולורקס+חיידקים פרוביוטיים+ גדילן מצוי והקפדתי על תזונה ללא שמרים , ללא סוכר ותחליפיו , ללא תירס, ללא סויה. עכשיו אחרי חודש ושבוע.(לפני שבוע סיימתי את הקולורקס) ,עדיין מקפידה על התזונה אך עדיין יש לי לא מעט סימפטומים. יש אולי שיפור קל אך עדיין לא לחלוטין. האם אתה ממליץ לי לקחת עוד חודש קולורקס בגלל שהקנדידה שלי מאוד גבוהה? כמה זמן להערכתך אצטרך עוד להקפיד על תזונה זאת? מתי אתה ממליץ לי לעשות בדיקת צואה נוספת בכדי לבדוק את המצאות או העלמות הקנדידה? תודה מראש דינה.

בהחלט כןטיפול ברמה גבוה זו של קנדידה ובמיוחד שהסימפטומים מובהקים יש לטפל ביין 4-6 חודשים. רק לאחר חצי שנה מתחילת הטיפול כדאי לחזור על הבדיקה בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה