תכשירים ממרכיבים טבעיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/02/2002 | 14:22 | מאת: קארין

שלום אני סובלת מסבוריאה בעור הפנים ובשל כך גם מיובש בכל שימוש של תכשיר בפנים אני מפתחת רגישות -אדמומיות . אני מחפשת תכשירים בעלי מרכיבים טבעיים, שמעתי על חברת פיוטצ'ר האם שמעתם על זה? בנוסף האם אתם יודעים אילו חברות מתעסקות עם מרכיבים טבעיים בלבד, אני רוצה לברר לגבי קרם לחות ושמפו. תודה מראש קארין

25/02/2002 | 07:17 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך אפשר בהחלט לבשר לך על קיומו של תכשיר צמחי לטיפול בסבוריאה ( גם מפושטת וקשה ) תוכלי לקבל יותר פרטים באם תחפצי. בברכה רמי מור

26/02/2002 | 23:24 | מאת: רמי

היי גם אני סובל מסבוריאה בפנים ולאחר כשנתיים של חיפושים מצאתי חברה אמריקאית מעולה שהמליץ לי עליה פרופ' אריה אינגבר מבה"ח הדסה עין כרם בירושלים. אם תשאירי לי אי מייל שלך אשמח להעביר לך כל הפרטים. ממליץ לך להיזהר מאוד מאנשים שמציגים עצמם בפורום כבעלי פתרונות קסם לבעיה קשה זו שעלה בגורלנו לסבול ממנה.

27/02/2002 | 07:09 | מאת: רמי מור - הומאופט

ואם תשאיר לי אתה את האי מייל שלך אשלח לך 3 חוות דעת ישראליות של רופאי עור ( לא אמריקאיות ) לגבי יעילות התכשיר הצמחי עליו כתבתי. כולל חוות דעת של רופא מאחד הפורומים כאן באתר אשר משתמש בתכשיר להנאתו המלאה. בברכה רמי מור

27/02/2002 | 10:25 | מאת: קארין

רמי שלום, תודה שענית לי. אני אשמח לשמוע פרטים על הטיפול שהוצע לך. אגב ביקרתי לפני שנתיים בערך אצל פרופ' אינגבר. גם אני במשך שנים מחפשת פתרון לבעיה הזאת ללא הצלחה. (אולי השגתי הקלה מסוימת ע"י טיפול אצל נטורופטית). כתובת האי- מייל שלי היא: [email protected] קארין

03/03/2002 | 22:13 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לקארין הכי טוב לקנות בבית מרקחת תכשירים של סבוקל. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה