לחץ דם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/02/2002 | 15:33 | מאת: גלית

הייתי רוצה לברר האם ניתן לטפל בבעית לחץ דם גבוה בטיפול אלטרנטיבי? האם יש לרפואה האלטרנטיבית הסבר/ים לבעית לחץ דם גבוה האם ניתן לאזן לחץ דם כזה אחרי שנים של טיפול בתרופות

22/02/2002 | 16:42 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! עקרונית הטיפול יתבסס תחילה על נושא התזונה ומשם לתוספי מזון וכמובן גם האלמנט הרגשי. התוצאות לא תמיד מיידיות אם כי לטווח הארוך הם יעילות! כל זאת במעקב צמוד של הרופא ואז הוא יחליט על הורדת התרופות (להבדיל כמו הורדת המינון.....). רק בריאות!

03/03/2002 | 22:21 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגלית כן ניתן לטפל . כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה