קמח דורום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/12/2009 | 08:26 | מאת: עינת

האם קמח דורום בריא יותר מאשר קמח חיטה רגיל בפסטה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
13/12/2009 | 16:37 | מאת: מעין זעירא

שלום עינת, קמח דורום מופק מזן מסויים של חיטה, ההבדל העיקרי בין קמח דורום לבין קמח חיטה רגיל הוא החלבון, בחיטת דורום יש יותר חלבון ופחות פחמימות מקמח לבן.קמח הדורום הוא גם פחות מעובד ולכן מכיל יותר סיבים תזונתיים. בכל מקרה מומלץ יותר לצרוך פסטה מקמח מלא.. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה