קופטיס בהריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/09/2009 | 11:35 | מאת: מ

שלום רב, לקחתי בשבוע ה 18 בהריון תכשיר לילדים מבית פארמהסין המכיל קופטיס נגד תולעים. לאחר מכן נודע לי שקופטיס לא מומלץ בהריון. אני ב ה י ס ט ר י ה! מה יכולה להיות ההשפעה של קופטיס על העובר? תודה מ

שלום לך, רוב צמחי המרפא אינם מומלצים בהריון כיוון שלא בודקים אותם על נשים בהריון ולכן לא ידועה השפעתם ,אין זה אומר בהכרח שהם מזיקים. החשש הוא מהתכווצויות רחם, שילשולים, הקאות, בחילות וכ'ו. אם לא היו סימפטומים מיוחדים, אז אין מה לדאוג. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה