רגישות לחלבון שבחלב
דיון מתוך פורום נטורופתיה
מה עושים במקרה של רגישות לחלבון שבחלב? האים יש מוצרי חלב נטולי חלבון? האים יש תחליפים אחרים? האים יש טיפול נטורופתי למקרה כזה?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום דוד, במקרים של רגישות לקזאין מומלץ להימנע ממוצרי חלב פרה, תוכל לצרוך חלב סויה/אורז/שיבולת שועל/שקדים ולגבי מוצרי חלב: גבינות סויה (ממרחי טופו), או גבינות עיזים בהם קיים הקזאין אבל באחוזים קטנים לעומת מוצרי חלב הפרה ולכן עיכולו קל יותר. בהצלחה!