רגישות לחלבון שבחלב

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/08/2009 | 23:40 | מאת: דוד

מה עושים במקרה של רגישות לחלבון שבחלב? האים יש מוצרי חלב נטולי חלבון? האים יש תחליפים אחרים? האים יש טיפול נטורופתי למקרה כזה?

לקריאה נוספת והעמקה
26/08/2009 | 09:05 | מאת: מעין זעירא

שלום דוד, במקרים של רגישות לקזאין מומלץ להימנע ממוצרי חלב פרה, תוכל לצרוך חלב סויה/אורז/שיבולת שועל/שקדים ולגבי מוצרי חלב: גבינות סויה (ממרחי טופו), או גבינות עיזים בהם קיים הקזאין אבל באחוזים קטנים לעומת מוצרי חלב הפרה ולכן עיכולו קל יותר. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה