מהו קמח שיפון?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/06/2009 | 10:15 | מאת: מ.נ

מה הוא בדיוק קמח שיםון? ממה הוא עשוי? מהו ה"שיפון" במה הטא נבדל מקמח לבן (לא מבחינת ערכים תזונתיים- קראתי ע"כ כאן.

לקריאה נוספת והעמקה
16/06/2009 | 23:17 | מאת: מעין זעירא

שלום לך, שיפון הוא סוג של דגן וממנו טוחנים קמח. ההבדל בינו לבין קמח לבן שהוא נטחן על כל מרכיביו - סובין סיבים תזונתיים וכל ערכיו התזונתיים - ויטמיני B למשל, לעומת קמח לבן שעובר תהליכי זיקוק ולכן ערכו התזונתי נפגע וכמות הסיבים בו דלה. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה