תוסף מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/04/2001 | 00:59 | מאת: אוסנת

חברתי משתמשת בטרימקס 2000 מה הוא עושה לגוף היא אכן מצליחה לרזות איך זה משפיע על הגוף

06/04/2001 | 16:45 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! נוסחה העובדת על חילוף חומרים מהיר ו"מניעת שומן" רצוי בשילוב עם משטר מזון נכון ופעילות גופנית!

06/04/2001 | 19:45 | מאת: יהודה

שלום רב, 1. דעתכם על הספר "אכול נכון לפי סוג הדם שלך?" מאת ד"ר פיטר ד'אדאמוס. חבר המליץ לי עליו לצרכי דיאטה. האמנם יש קשר בין אוכל לבין סוג הדם? האם יש טעם להתחיל בגיל מבוגר דיאטה מסוג זה, לאחר שבמשך כל החיים "אכלנו הכל", כולל דיאטות שהצליחו מסוגים שונים, אם כי לא החזיקו מעמד? 2. אפשר להגיע לרשימה של רופאים נטורופאטים? בתודה ובברכת חג שמח, יהודה

מנהלי פורום נטורופתיה