צמחים וויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/01/2002 | 18:16 | מאת: איציק

שלום, אני מקבל טיפול כרגע עם טינקטורה של אכינציאה, בפטיזיה, ואוסנה ברבטה, וגם כדורים שמכילים לריה, קופטיס, ואיסטיס, עבור אבסס בפי הטבעת. האם יש וויטמינים או תוספים כלשהם שיכולים להפריע לפעילות הצמחים?

23/01/2002 | 22:48 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! אני תקווה כי קיבלתי את התמצית ממטפל מוסמך שבדק אינדיקציות ואינטרקציות ואם לא נעשה חבל מאוד!!!! צריך לבדוק כל מרכיב בנפרד וביחד! מצ"ב לך אתר באנגלית , לאחר עשיית מנוי תוכל לבדוק לעומק, אגב, האתר הזה הוא הכי חזק בענין אינטרקציות בין חומרים שונים ומגוונים. רק בריאות! http://www.naturaldatabase.com/

27/01/2002 | 10:12 | מאת: ד"ר יהודית לריה

איציק יש הרבה תוספים על מה אתה רוצה ייעוץ? כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה