לאופיר פוגל שלום.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/01/2002 | 22:46 | מאת: mimi

שלום לך. מאוד שמחתי על התיחסותך הרצינית לשאלותי והן אכן רק שלי כי העניין באמת מציק לי ומכוער כי הנני בחורה מאוד אסטטית ונאה . בראשונה אני מעוניינת לדעת מי אתה והאם אתה מטפל בפציינטים במקום כלשהו?. בשניה במידה וכן אשמח לפגוש אותך. ברצוני שתדע , זה רק החודש השני שאני מנסה להרות כך שהעניין חדש לי אני משתדלת להיות מאוד רגועה כמה שאני מסוגלת גם בכדי להרות וגם בכדי לא לגרוע ולהחריף את מצב מחלתי בציפורניים לטענת רופא בעבר חשוב לא להתעסק עם המחלה פשוט להרפות. אני לא יודעת אם כרגע אוכל להתחיל בטיפול נטורופטי בגלל הנסיון להרות מה דעתך בעניין האם זה יכול להפריע בכך? ושאלה נוספת האם באמת אפשר לצאת מזה או לשפר כמה שיותר את המראה של הציפורניים כי לידיעתי הרופא מומחה (אימופודיסט) שפגשתי בעבר אמר שלעניין הציפורניים אין טיפול וזה למעשה הקדמה לפסוריאזיס בגוף אך לא בכל המקרים , ולכן בכל יום מחדש אני משכנעת את עצמי ועובדת על עצמי שזה לא יגיע לעור או בגוף .גם לאחר השיחה שלו עימי עברתי משבר לא קטן כי במשך שנים הרבה רופאים חשבו שזו פטרת אפילו באחת מהאצבעות עברתי עקירת ציפורן כך שיש לי עבר של טיפולי פטרת הוא יאש אותי מאוד .. מה דעתך בעניין (תודה מראש על ההתיחסות).יום טוב .

22/01/2002 | 23:47 | מאת: אופיר פוגל

mimi שלום, אף אחד לא יכול להבטיח לך שתבריאי לגמרי מהמחלה ושכל הציפורניים יבריאו בצורה מלאה. אבל, טיפול נטורופתי כולל במחלה זו יכול להקל על הסימפטומים ולפעמים אף להביא להבראה מלאה. בכל מקרה - טיפול נטורופתי יכול ביתר קלות לעזור לך בבעיות הנוספות שמפריעות לך ללא הפרעה בניסיון ליכנס להריון (הטיפול אף יכול לעזור לך בזה). פרטים לגבי את יכולה לקרוא אם תלחצי פעמים על שמי המופיע כשאני עונה על שאלות (השם צבוע בכחול). יום טוב

מנהלי פורום נטורופתיה