ניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/12/2008 | 00:48 | מאת: נטע

שלום, רציתי לברר לגבי תהליך של ניקוי רעלים, קראתי בכמה מקומות שיש גישות שונות לשיטת הניקוי, חלקן מדברות על שינוי תזונה / דיאטה של שבוע / דיאטת מיצים/ חלקן מדברות על פעילות כירורגית / חוקנים ועוד היד נטוייה. אני מבינה שרצוי לעשות תהליך כזה מידי תקופה של כמה חודשים - שנה. רציתי להבין קצת יותר על התהליך? האם ניתן לעשות זאת לבד? האם בפיקוח והנחייה צמודים של נטורופת? יש לציין כי בשנתיים האחרונות עשיתי מהפך בתזונה שלי וכיום אני אוכלת הרבה יותר בריא, מבוקר אך מאז ומתמיד אני סובלת מקיבה עצבנית, גזים, חיפוש אחר מתוק בשעות / ימים מסויימים ועוד שלל תופעות. אשמח לקבל הסברים ועצות תודה, נטע

ניקוי רעלים אכן יכול להתבצע בשיטות שונות ע"י צמחים, דיאטה וכל מה שהזכרת.אני מציע לבצע את ניקוי הרעלים בהתאמה אישית ובהמלצת מטפל...כי כפי שאת יודעת צריך להתאים את הדברים שלא יהיו תופעות לואי למשל אצלך:הבטן-הקיבה וכמובן שיתאימו לצרכייך. בריאות וכל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה