הצילו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/01/2002 | 22:40 | מאת: שרון

שלום נמצאת בשבוע 15 להריון רצוי וראשון. בחילות והקאות במשך כל היום כאשר יש מן מחזוריות של יומיים טובים , ארבע סיוטיים. ניסיתי הכל : ג'ינג'ר , יוגה , קרקרים מלוחים , סודה .... ועוד. מה עושים ? אני תשושה פיזית ומיואשת מנטאלית. אנא , תנו עצה תודה

23/01/2002 | 22:52 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! ישנו מוצר של חב' בוארון בכל בית מרקחת, רק לבקש וראי איזה פלא. התכשיר הינו הומאופטי, מתחת ללשון. מעבר לכך, יש לאכול לאט ו- 6 ארוחות קטנות ולא 3 גדולות, רצוי לקום בבוקר לאט ולשתות משהו. ישנו ספר קטן מהוצאת חתם הזהב פשוט וקלל ויש שם עוד ים בעיצות. כולל נטילת ויט' B6 וכד'. אגב, לא יזיק פרנטל - מולטי ויטמין לנשים הרות ומניקות! רק בריאות ושיהיה במזל טוב!

24/01/2002 | 11:25 | מאת: יואל

המון המון תודה

מנהלי פורום נטורופתיה