תמצת אגוזה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/01/2002 | 09:20 | מאת: יואל

שלום! מישהו מכיר תמצית אגוזה לשימוש חיצוני ופנימי? ממה עושים ואיפה משיגים?

18/01/2002 | 08:03 | מאת: יהודית אלקלעי

שלום לך יואל, האם תוכל לתת עוד מעט פרטים על שאלתך? . האם זהו שם מסחרי של מוצר מסוים? האם ידוע לך שמו הלועזי? באיזה הקשר שמעת עליו? בינתיים אמשיך לבדוק . בברכה, יהודית.

23/01/2002 | 10:45 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! מצאתי את התמצית והכל הסתדר..... התמצית הינה תוצרת חב' סוריה נטורל המיובאת והם יושבים בראשל"צ. דאר סוכנויות.

18/03/2013 | 07:27 | מאת: בתאל

תמצית אגוזה אלו טיפול המעלימות פצעים מהפנים והגב. שים 15 טיפול לערך (תלוי בחומרת המצב) בכוס מיץ תפוזים פעם- פעמיים ביום עד שיעלם לגמרי! דבר פילאי שקשה מאוד להשיגו כיום..

16/04/2014 | 18:29 | מאת: אודליה

שלום! אני ואחותי סבלנו בבגרותנו מפצעי בגרות וכתמים בעקבות כך. לקחנו כדורים שקיבלנו מהרופא עור וכשזה לא עזר אמא שלנו בדקה בחנות טבע מה להם יש להציע. שם המליצו בחום על תמצית אגוזה ואכן זה היה הטיפול האפקטיבי ביותר!! עברו שנים ולאחותי חזרו המון פצעים כמו פצעי בגרות של פעם. שוב אחרי נסיונות כושלים המלווים בבושה, אין תכשיר שעוזר לה להעלים פצעים וכתמים. נזכרתי בתמצית האגוזה שהיתה פעם אבל עדיין לא הצלחתי למצוא בשום מקום. אשמח מאוד אם מישהו יפנה אותי למקום שממנו אפשר להשיג את התמצית.

מנהלי פורום נטורופתיה