כאבי בטן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/01/2002 | 13:42 | מאת: mimi

מזה זמן רב סובלת מכאבי בטן . לפני כיממה לערך עשיתי בדיקות פנימיות כמו גסטרוסקופיה ודרך פי הטבעת בדיקה נוספת לאיבחון הבעיה הכל נראה תקין ובנוסף נלקחה ביופסיה , על מנת לראות שהכל תקין ברצוני לדעת האם במצב זה יש סכנה להרות או שבדיקות אלו מזיקות לכוונה להרות ?

18/01/2002 | 08:51 | מאת: יהודית

שלום לך מימי, הבדיקות ודאי לא מזיקות לכוונה להרות אבל נראה לי כי רצוי לחכות לתוצאות כל הבדיקות ורק אחר כך להמשיך בתוכניותיך. בהצלחה ! בברכה, יהודית

מנהלי פורום נטורופתיה