לחם קל
דיון מתוך פורום נטורופתיה
היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין לחם קל ללחם רגיל, האם זה בריא בכלל ואיזה לחם הכי עדיף..
שלום רעות, לחם קל הוא דל קלוריות ונשחב למזון "דיאטטי" כביכול, ההמלצות משתנות בהתאם לגישות.. הגישה הנטורופתית אינה ממליצה על לחם קל, כיוון שהוא "קל".. דל בסיבים תזונתיים ומכאן גם מקנה פחות תחושה של שובע. ההמלצה היא על לחם מקמח מלא, עשיר בסיבים תזונתיים המקנים תחושה של שובע (מונעים עוד פרוסה ועוד פרוסה) וכמו כן סופחים שומנים מהגוף ובעלי ערכים תזונתיים. שבוע נפלא!