שאלה לאופיר פוגל...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/01/2002 | 22:45 | מאת: mimi

בקשר לתה הטיבטי ובכלל האם נכון שמרכיב כמו אכניציאה שנמצא בתה ועוד מרכיבים מסויימים אכן מפריעים לפריון או נסיון להרות פשוט לתקופה ארוכה הייתי רגילה לשתות את התה הזה כיום קצת קשה לי בלעדיו ? מה לשות ? אם ביכולך לפרט תודה .

16/01/2002 | 00:17 | מאת: אופיר פוגל

mimi שלום, תסתכלי על התשובה שרשמתי על התה טיבתי בשאלה נפרדת. אם אין שם מספיק פירוט תצייני מה לא מספק ואפרט יותר. לגבי יחס ספציפי בין תה טיבתי לפריון קשה להגיע לנתונים מדעיים מדוייקים, אך באופן נטורופתי כללי ברור שהתה והמרכיבים בו אינם מוסיפים לבריאות בשימוש לאורך זמן. מה גם שהם "ממסכים" או מסתירים בעיית בריאות אחרת שהיא עצירות. על מנת לשפר את הסיכוי להיכנס להריון הגוף צריך להיות בריא ככל הניתן. בריאות ואושר.

16/01/2002 | 11:21 | מאת: mimi

תודה רבה על ההתיחסות שלך מאוד אשמח לנהוג לפי הדרך הבריאה יותר פשוט ההרגל של התה הזה ממכר , יש בי אכן את הפחד שזה חס וחלילה השפיעה על חודש שעבר שהתחלתי לנסות להרות למרות שהריון זה לא כפתור שלוחצים וזה מתבצע או נעשה ולכן באמת כרגע יש לי עצירות ולכן אנסה את זרעי הפישטן וכו, שאלתי שאלה לגבי פצעים שיצאו במקביל בסנטר מה אתה אומר זה מהכיבה שלא פעילה .?

מנהלי פורום נטורופתיה