תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/01/2002 | 18:50 | מאת: סיסי

מה אפשר לתת לתינוק בן 7 חודשים נגד חום גבוה שאיננו תרופה כאקמול? ושזה גם יעזור. ואיך ניתן לחסן אותו מהידבקויות של תינוקות אחרים במעון? ושאלה נוספת - מה דעתכם על פרוטק קיד פלוס והאם ניתן לתת אותו בגיל 7 חודשים? תודה על תשובתכם, סיסי

08/01/2002 | 10:42 | מאת: יואב

שלום! בעיקרון לא רצוי לתת מוצרים המכילים מוצרי דבש לסוגיו עד גיל שנה ויש המחמירים עד גיל שנתיים. אני אישית לא אוהב להעמיס צמחי מרפא על תינוק אלא רק בשעת הצורך וגם אז כמות מינימלית. לא ציינת אם את מניקה? בכל מקרה תוספת של ויט' C בנוזל לא תזיק בענין הזה. אשמח לענות בכל שאלה שתתעורר בעתיד. רק בריאות ואהבה! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/

08/01/2002 | 18:39 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לסיסי ישנם תוספים שנותנים לתינוקות והם נמכרים בבתי הטבע ובתי מרקחת אני הייתי ממליצה לך לקנות בבית מרקחת. מעבר לזה לדעתי 7 חודשים קטן מידי לתוספים כלשהם. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה