משפר אפיה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום רב לצוות אני אופה בבית לחם מקמח מלא. המליצו לי על משפר אפיה להוסיף לבצק. מה דעתך על זה.? ממה הוא עשוי ? והאם זה בריא או כדאי להמנע ממנו המון תודות
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שירן, אני לא נוהגת להשתמש במשפרי אפייה, אני לא יודעת לאיזה משפרי אפייה את מתכוונת וישנם כמה סוגים: קסאנטן גאם או "משפר אפייה 10" מסייעים למניעת התפוררות דברי מאפה והינם סיבים תזונתיים המתאימים כתוספת לכל סוגי האפייה. אני לא רואה בהם צורך כתוספת, אך לעיתים הם מסייעים למניעת התפוררות של דברי מאפה. השאלה היא איזה מתכון יש לך.. שבת שלום!