תבלינים וצמחים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/01/2002 | 03:03 | מאת: נאוה

שלום רב, הייתי רוצה לדעת מהן הסגולות של טימין רפואיות וכ"ו, ואיך הוא משפיע על ספיגת השומן בגוף מהמזון אותו אוכלים (הבנתי שיש קשר כלשהו) בנוסף רציתי לדעת איזה צמח (אם יש כזה) הממריץ את פעולת המעיים הגוף (לא משלשל) ואם קיים אודה לכם אם תתנו Link לאתר המכיל הסברים ופירוט אודות סגולות ותכונות שונות של תבלינים וצמחים (תכונות רפואיות ותזונתיות) תודה

07/01/2002 | 17:15 | מאת: שושי

הנה לינק לאינדקס צמחי המרפא של אתר "סטארמד": http://starmed.msn.co.il/HealingPlants/index

08/01/2002 | 18:51 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לנאווה צמח ממריץ פעילות מעיים את יכולה לקחת סלק אדום,שזיף.. את השאלה הראשונה לא הבנתי מה כתבת? כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה