קצת חוששת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/03/2008 | 20:37 | מאת: קורין גל

שלום! אני כמעט בוודאות מתחילה ללמוד נטורופתיה בסמינר הקיבוצים השנה.. התחלתי לחשוב על כל הנושא לעומק וקצת נתקפתי חששות החשש העיקרי שלי הוא מציאת העבודה בתום הלימודים.. זהו לא המקצוע הכי קונבנציונאלי ואני תוהה אם ישנו ביקוש למטפלים בתחום? ומהן המשרות שאני יכולה למצוא בתחום הזה? תודה!

החששות שלך הן לגיטמיות ולדעתי חששות שיש בכל תחום, שהיום מוצף ולכן כמו בכל דבר אלא שישקיעו את כל כולם במלוא מרצם ובאהבה וכבוד למקצוע אותו רכשו הם אלו שיצליחו. משרות המוצעות כיום זה בקופות החולים ובאופן פרטי. בהצלחה

30/03/2008 | 21:22 | מאת: כהן

קחי בחשבון ש... : חדרי כושר מעסיקים יועצי תזונה הוליסטית חברות תוספי מזון מעסיקות נטורופתים בתפקידי שיווק, פיתוח וניהול יזמים מקימים עסקים חדשים – תכשירים צמחיים, מוצרי קוסמטיקה טבעית, מזון אורגני יש לך אופציות יעוץ בתחום תזונה טבעית בגנים, בתי ספר... וזה עוד קצה המזלג... אף תחום הוא לא בטוח כל תחום והמכשולים שהוא מציב.. אבל עם קצת אמונה, הכל מסתדר.

30/03/2008 | 21:58 | מאת: גונן סהר

עוד נקודה חשובה שקשורה במוסד הלימודים אני יודע ממקור ראשון ומהימן, לסמינר הקיבוצים יש שיתוף פעולה הדוק מאוד עם כללית רפואה משלימה מה שאומר שבוגרי המסלולים לרפואה משלימה משתלבים כמעט באופן אוטומאטי במערך המרפאות של כללית רפואה משלימה בתור מטפלים. הבטחה לגבי תעסוקה היא ההבטחה הכי טובה שאת יכולה לקבל.

מנהלי פורום נטורופתיה