שאלות חשובות
דיון מתוך פורום נטורופתיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום ברצוני לשאול מה טוב לאוכל לדלקת בשתן ??ולגרון?? מה טוב לאמבה במעים???????????איזה אוכל טוב לדכוי?? ומה גורם לאמבה??
ליאור שלום, שאלתך לא ברורה לי,דיכוי מה?? אתה מדבר על הרבה דברים שבאופיים השורשי צריך לחזק מערכת חיסונית.שום יכול לעזור כאן וחיידקים חיוביים ומניעה של סוכרים. שום דבר לא גורם לאמבה-פשוט נדבקים, ברגע שהגיע לגוף-היא משכפלת את עצמה, לרוב אין סכנה אלא אם היא גורמת לדיזינטריה-מחלת מעיים. כל טוב
שלום ליאור, האם אתה סובל מדלקות כרוניות? דלקות גרון ודלקות של שלפוחית השתן? לטיפול בדלקת של שלפוחית השתן קרא בקישור הבא: http://www.natureopathy.co.il/home/artdetails.aspx?mCatID=16116&artID=2893 לטיפול בדלקות גרון יש לחזק תא המערכת החיסונית כפע שציין אורן- נטילה של ויטמין C ופורמולת צמחים מחזקת. כמו כן אם הדלקת כרונית, בדוק מה אתה רוצה להגיד ולא אומר.. (-: שבת שלום!