אבחון וטיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/12/2001 | 18:15 | מאת: חיים

שלום ע"פ הסימנים שאני קורא אני כנראה סובל מקנדידה בקיבה שמשפיעה גם על השרירים (חולשה ותשישות גופנית ), הרופאים בקופ"ח אינם מוצאים דבר חריג ,להיכן עלי לפנות כדי לקבל הבחנה וטיפול בנושא זה. בתודה

28/12/2001 | 17:27 | מאת: רמי מור - הומאופט

חיים היקר לא בטוח כי זו קנדידה. בקופת החולים ניתן לבצע בדיקות קנדידה אך ורק באם הרופא המטפל יתרשם בממצבך הקליני הנתמך בסימפטומים של ממש. בברכה רמי מור

28/12/2001 | 23:01 | מאת: ניקולט

יש בחיפה מעבדה ( פרטית) שבודקת במחיר סביר אם המטופל סובל מקנדידה וגם באיזה רמה היא בגופו. אם אתה מתלבט תפתור את ההתלבטות ע"י בדיקה פשוטה.

30/12/2001 | 18:24 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לחיים ניתן לדעת אם זו קנדידה ע"י בדיקת מעבדה פשוטה,זו אפשרות אחת. אפשרות שניה ללכת לאירידיאולוג. טיפול ניתן לקבל אצל כל תזונאי נטורופאט. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה