אורז חי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/12/2007 | 09:45 | מאת: רונן

האם אין סכנה באכילת אורז חי (טחון) ואם לא, האם ידוע על יתרונות רפואיים למאכל זה תודה

לקריאה נוספת והעמקה
24/12/2007 | 22:14 | מאת: מעין זעירא

שלום רונן, מה המטרה באכילת אורז חי? האם כוונתך לטרנד של RAW FOOD? אם לכך התכוונת, אזי היתרון של מזון חי הוא בשמירה על ערכיו התזונתיים - ויטמינים, מינרלים, סיבים, אינזימים וכ'ו.. אך לרוב באכילת מזון חי לא אוכלים דגנים חיים אלא : ירקות ופירות טריים, אגוזים, גרעינים, נבטים וכ'ו.. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה