gincosan

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/12/2001 | 15:34 | מאת: אלישבע

רציתי לברר למה הוא משמש ומה המינון הממומלץ? אניסטודנטית לפני תקופת בחינות וברצוני להתחיל לצרוך גינקוסן ... האם זה מומלץ?

24/12/2001 | 07:40 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב הגינסנג מוכר כחומר ממריץ אך גם תלוי באיזה זן מדובר, לא הזן המוכר בכל מצב ולא הזן המצוי בכמוסות. בדקתי את הנושא הלכה למעשה. בברכה רמי מור

25/12/2001 | 20:41 | מאת: סאלי

אני משתמשת שנים בGINCOSAN ובזכות תוסף זה אני מסוגלת לתפקד במלוא הפוטנציאל החל משעה 7.30 בבוקר עד שעות הלילה מאוחר. זה עוזר לריכוז,לזכרון ,לבהירות מחשבה.

26/12/2001 | 00:30 | מאת: אופיר פוגל

אלישבע שלום, לצמח הג'ינסינג שימושים רבים וישנם הבדלים בין המינים השונים של הצמח. המינים שיכולים לסייע לך לעבור את תקופת המתח של הבחינות הם: ג'ינסינג קוריאני או סיני (panax ginsing) או ג'ינסינג אמריקאי (panax quinquefolius). מינונים מומלצים (לזכור שתמיד כדאי להתחיל בפחות ורק לאט לאט להעלות): קוריאני /סיני - אקסטרקט יבש 250 מ"ג 3 פעמים ביום. יש לבדוק שבמוצר ישנה סטנדרטיזציה של 8% ג'ינסינוזידים. צריך להיות כתוב על המוצר או לשאול את מי שמוכר/רושם לך את המוצר. אמריקאי - אקסטרקט יבש 100 מ"ג 3 פעמים ביום. סטנדרטיזציה של 10% ג'ינסנוזידים. זכרי שהצמח אינו מתאים לכל אחד !!! הוא אינו מתאים לאנשים עם לחץ דם גבוהה ואנשים "היפרים". הוא עלול לגרום אודם, חום וחוסר שינה. בכל מקרה השימוש לא מומלץ במצבך ליותר מחודש - חודשיים. ישנן דרכים ושיטות יותר מומלצות להתמודד עם מצבי מתח ולחץ - טכניקות הרפייה יכולות לעזור, טיפול גופנפש יכולים לבדוק למה תקופת הבחינות כל כך קשה לך ולסייע לך. בריאות ואושר

מנהלי פורום נטורופתיה