גאבא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/12/2001 | 22:29 | מאת: איל

נטורופט המליץ לי על ויטמין גאבא לסטרס. איך בדיוק זה עובד ומה הסיכונים?

21/12/2001 | 22:50 | מאת: טטיאנה

גאבא היא חומצת אמינו שיש לה השפעה מרגיעה על מע' העצבים המרכזית. אינני נטורופטית אך ידוע לי שיש להיזהר בלקיחתה ,שכן חומצת אמינו מבחוץ יכולה לשבש משהו במערכת.

22/12/2001 | 10:21 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאיל גאבא היא חומצת אמינו והיא מאוד עוזרת במצבים של חרדות אולם לא בכל סטרס. על איזה סטרס אתה מדבר? כתוב לי מה אתה מרגיש,תופעות פיזיולוגיות אם יש,באיזה מצבים..ואני אשתדל לעזור לך. כל טוב

22/12/2001 | 21:51 | מאת: איל

כבר עברתי רופא ונטרופוטית ואני דווקא בעניין זאת שהגיבה בינתיים רוצה לדעת תועלת וסיכון

מנהלי פורום נטורופתיה