גיל המעבר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/12/2001 | 11:55 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 49, סובלת מתופעות גיל המעבר כמו גלי חום, הזעה בלילה וקושי להירדם התברר לי לאחרונה שאסור לי לקחת תוספי הורמונים בכדורים בשל הסטוריה רפואית שלי, והרופא המליץ לי לפנות לרפואה טבעית מה את יכולה להמליץ לי לקחת כדי למנוע תופעות הלוואי ולשמור על עצמי? תודה

22/12/2001 | 09:44 | מאת: ד"ר יהודית לריה

אנונימית קחי B6 עם מגנזיום ,נר הלילה. העשירי את מזונך בטופו. זה בהחלט ישפר את הרגשתך . כל טוב

29/12/2001 | 14:09 | מאת: רונן- N.D

אנונימית שלום, יש כמה צמחים שבהחלט עוזרים לתופעות אלו. לנושא של גלי חום: ניתן להשתמש בשילוב של WILD YAM ו\ או קוהוש שחור בשילוב של שמן נר הלילה. גם DONG QUAI יעזור המצב זה. מאחר וכל גוף מתנהג אחרת נסי לשלב 2-3 ממה שרשמתי ותני לזה זמן כחודש לערך עד שתמצאי את השילוש המתאים לך. במידה ויש היסטוריה של סרטן שד , רצוי להימנע ממזונות הסויה.

מנהלי פורום נטורופתיה