צריכת סידן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/07/2007 | 16:44 | מאת: רונן

שלום אני צימחוני אבל גם הפסקתי לאכול מוצרי חלב. רציתי לשאול אם אפשר להמליץ לי מה לצרוך מהצומח..ירקות.. אולי שקדים? תודה

01/08/2007 | 09:49 | מאת: מעין זעירא

שלום רונן, קיימים מקורות רבים לצריכת סידן מלבד מוצרי חלב..כמו: כל הירקות הירוקים עם דגש על עליים(סלרי, פטרוזיליה, כוסברה, כרוב ועוד..) טחינה, חלבה, סרדינים, שקדים (רצוי קלופים ולא קלויים), אגוזים, מוצרי סויה, תאנים מיובשות. עוד על מקורות לסידן במזון : http://www.natureopathy.co.il/minerals.asp

מנהל פורום נטורופתיה