סבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/12/2001 | 16:19 | מאת: מילי

שלום, אני סובלת מסבוריאה קשה בפנים, מהן ההמלצות התזונתיות ומה לגבי תוספים? תודה

17/12/2001 | 03:56 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום מילי ישנו טיפול יעיל בסבוריאה המשפר דראמטית את המצב אך לא כרוך בתוספים. אם תחפצי במידע אפשר לקבלו באי מייל שלי בהקשה על שמי. בברכה רמי מור

19/12/2001 | 00:27 | מאת: אופיר פוגל

מילי שלום, בגישה הנטורופתית יש קשר הדוק בין אלרגיות למזון לבין הסבוריאה. אלרגנים נפוצים הינם מוצרים מכילי גלוטן( כגון חיטה), מוצרי חלב ועוד. תוספי מזון שיתכן ויתאימו לך הם קומפלקס ויטמיני B ואבץ. כמוכן ישנם גם צמחי מרפא שיכולים לעזור. זכרי שסבוריאה היא בעיה בריאותית מורכבת ולא מובנת עד תומה. לא מומלץ לקחת תוספים או לטפל בעצמך ללא הכוונה מקצועית. בריאות ואושר.

מנהלי פורום נטורופתיה