הצטננויות חוזרות ןנשנות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/12/2001 | 08:13 | מאת: ירון

שלום רב: אני בן 36 , בריא בד"כ וללא מחלות כרוניות. אני סובל מתופעה של התקררויות חוזרות ונשנות. הכוללות נזלת מיימית והתעטשויות דבות. אציין כי להערכתי קורה הדבר לאחר שאני נחשף לקור כשאני ישן. תודה מראש.

19/12/2001 | 00:02 | מאת: אופיר פוגל

ירון שלום, האם התקפות הנזלת וההתעטשות קשורות לעונות השנה השונות ? האם אתה גר/עובד/נוסע ליד/באיזורים של טבע - דשא, עצים וכו'? מה צבע הנזלת ? למצבך הבריאותי יכולות להיות מספר סיבות, ובין השאר: נזלת אלרגית (אליה מכוונות השאלות), או פשוט מצב של מערכת חיסון לא חזקה וכתוצאה הדבקויות רבות במזהמים שונים. בכל מקרה אבחון מקיף וטיפול טבעי יכולים מאוד לעזור לך. דרך אגב, למה אתה ישן בקור ??? גם אדם בריא יהיה חולה משינה כזו ! בריאות ואושר.

מנהלי פורום נטורופתיה