שאלה למנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/12/2001 | 22:29 | מאת: רוני

שלום רב הובא לתשומת ליבי לאחרונה שויטמין b5 -pantothenic acid ואבץ יכולים לשפר את מירקם העור ואף להביא לירידה ניכרת בהפרשת בלוטות החלב בפנים. שאלתי היא: במידה וזה נכון, איזה מינון מירבי אפשר לקחת ביום מויטמין b5 ואבץ? והאם הגוף יכול לקבל מינון של 10 גרם ביום של ויטמין זה? תודה רבה

09/12/2001 | 23:01 | מאת: טיטיאנה

אינני המנהלת אך אענה לך כמיטב יכולתי. האבץ אכן חשוב לתפקוד נורמלי של העור. מסייע בתהליכים דלקתיים בהגלדת פצעים ובחידוש תאים. מינון: טבליה או שתיים ביום של אבץ פיקולונט 22 מ"ג. B- 50 קופלקס טוב לשמירה על עור בריא. לא ידוע לי על 5 - B שעוזר במצב שהזכרת.

22/12/2001 | 10:11 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לרוני אבץ יש לקחת 22 מ"ג בלילה לפני השינה. אני הייתי נותנת לך דווקא B 6 פעמיים ביום במשך שבוע ואחר כך אחד ביום. ויטמין E 200 יחידות פעמיים ביום ואני בטוחה שהעור יראה הרבה יותר טוב. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה