סוכר או סוכרזית?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/05/2007 | 19:52 | מאת: הדס

מהי האופצייה הפחות מזיקה להמתקת משקאות? סוכר חום או סוכרזית? (ניסיתי להמתיק בסילאן ולא אהבתי את הטעם)? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
05/05/2007 | 20:36 | מאת: לילך

תנסי את סטיביה

06/05/2007 | 12:08 | מאת: מעין זעירא

שלום הדס, סוכרזית או כל ממתיק מלאכותי אחר אינם מומלצים, הממתיקים הטבעיים המומלצים הם: סוכר חום, דבש, מזון מלכות, סטיביה, לתת, מולסה, מייפל טבעי, סילאן תמרים. כמובן כל עוד אין איזושהי פתולוגיה המערבת תנודות חדות של סוכר כמו בסוכרת. במקרה של חולי סוכרת ההנחיות לצריכה של ממתיקים שונות ומוגבלות וספציפיות יותר. רק בריאות!

09/05/2007 | 17:53 | מאת: אלעד

לילך שלום, האם את פוסלת גם ממתיק על בסיס סוכרלוז? אם כן, מדוע? כמו כן, אם מדובר באדם שאיננו סכרתי, אך נמצא בסיכון עקב ערכי סוכר טרום סכרתיים (95-99 בצום, 5.7-5.8 HBa1c), האם לגביו עדיף דבש, מולסה וכו' (אשר, למיטב ידיעתי, עשירים בסוכר) ולא ממתיק סוכרלוז? אגב, אציין שסטיוויה איננה טעימה לי ובנוסף אינני מרגיש שהיא ממש ממתיקה, כאשר אני נוטל ממנה 4-5 טיפות לספל קפה. אלעד

מנהל פורום נטורופתיה