לשון רגישה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/04/2007 | 12:52 | מאת: שירי

שלום ! זו הפעם השניה שיש לי תחושה מוזרה בלשון. כאילו כמו של כוויה. כשביקרתי אצל רופא המשפחה הוא אמר שאין לרפואה הקונבנציונלית פתרון אבל נדמה לי שאמר שזה נקרא לשון חלקה . זה נראה כמו מעין פטריה , באמצע הלשון , כאילו שאין חיספוס כמו שאר הלשון וכל האיזור הזה מאוד רגיש . זה בא והולך ואני לא יודעת ממה זה. רופא המשפחה זרק לי שלרפואה הסינית יש הסברים לזה... אבל לא פירט.

שירי שלום אכן ברפואה הסינית יש הסברים, אך צריך לראות את המקרה לבדוק גם את הדופק בנוסף להסתכלות על הלשון ולעשות תשאול...ורק אח"כ יהיו הסברים. בכל אופן עפ"י התיאור בגדול זה אכן יכולה להיות פטריה שבאה והולכת...מושפעת מתזונה מחום ולחות. כדאי לשאול גם דיעה של רופא פה ולסת במצב התפרצות. בריאות וחג שמח

מנהלי פורום נטורופתיה