gaba
דיון מתוך פורום נטורופתיה
תוך כמה זמן התוסף גאבא משפיע על היווצרות גאבא נוספת בגוף/מח? האם מדובר במיידי(כמו וואליום)או בתקופת נטילה של לאחר כחודש-חודשיים?
שלום רון, השפעת ה- GABA אינה מידית,והיא אינה עובדת כמו הואליום או תרופות אחרות ממשפחת הבנזודיאזפינים - תוך כמה שעות, כי אם כפי שציינת לפחות חודשיים- שלושה. השאלה היא מה מטרת נטילתה ובאיזה מינון אתה נוטל אותה? עבור חרדות? נדודי שינה? לעיתים יש להעלות את המינון 500/750 מ"ג פעמיים ביום במקום פעם אחת ביום. רק בריאות!
אני בת כמעט 50 גיל המעבר אף פעם לא ישנתי טוב מחפשת שינה ללא מחשבות אפילו שאני לא בלחץ או עצבנית אבל סתם מחשבות טורדניות בלתי פוסקות ללא מתח אבל מרגישה שהמח שלי בפעולה גם כשאני נרדמת בלילה שינה של 5 6 שעות ללילה עכשו אני בבית סגנון החיים הטובים,אני מבינה שהשינה עוזר גם להרזיה אם הכול נכון לקחת cooli יום ולילה זה טוב מספיק רק cooli לילה אם GABA יותר טוב?