שאלה לי...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/03/2007 | 12:46 | מאת: טל

שלום רב, הייתי שמח לדעת אילו מזונות אשר זמינים לכל צרכן ממוצע עשירים בברזל ובאבץ(לא בהכרח שניהם ביחד באותו מזון)? ביצים? עוף? סוג של בשר ספציפי? ירקות? פירות ספציפיים?. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
03/03/2007 | 16:50 | מאת: אמיל

http://gamnon.net/ תחת "מינרלים" אתה יכול למצוא מידע ותבצע גם חיפוש בגוגל "אבץ" "ברזל"

06/03/2007 | 12:48 | מאת: מעין זעירא

שלום טל, מקורות לברזל - ירקות עליים ירוקים, בשר אדום, קטניות, אגוזים , שעועית, פלפל אדום, ברוקולי, מולסה ועוד... מקורות לאבץ - דגנים מלאים, קטניות, אגוזים, זרעים, זרעי דלעת ועוד.. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה