הפרעות גניקולוגיות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/11/2001 | 14:45 | מאת: שוש

ד"ר לריה שלום, אני סובלת שנים, באופן כרוני, מבעיות גניקולוגיות שונות (דלקות ופטריות חוזרות, קונדילומה ועוד). כל אלה לא מוסיפים כמובן לחשק המיני. מטופלת במישור הגניקולוגי וגם הנפשי, אך האם יש תוספים או צמחי מרפא שיכולים לעזור, אולי בהגברת זרימת הדם לאזור? (שמעתי על "סיפוקית" אך זה נורא יקר לי). אציין כי התזונה שלי מאוזנת ואני נוטלת בקביעות אסידופילוס ומולטי-ויטמין. תודה.

29/11/2001 | 18:51 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשוש, מהי תזונה מאוזנת? על מנת שהבעיות יפתרו לא מספיק לקחת אסידופילוס וויטמינים הורידי מהתפריט שמרים וסוכרים. לגבי "סיפוקית" אינני יודעת. אני מאמינה שצריך לפתור בעיות מהשורש. כל טוב.

01/12/2001 | 20:16 | מאת: שושי

ב"תזונה מאוזנת" התכוונתי, הפחתת סוכרים, שמרים וקמח לבן, הפחתת מאכלי חלב. הימנעות מקפאין. שתיה מרובה. אכילת יותר סיבים והקפדה על מספיק חלבונים. גם אני מאמינה שבעיות צריך לפתור מהשורש והייתי גם אצל נטורופת-רופא סיני. אני משתדלת להקפיד על עקרונות התזונה שהוא רשם לי. כפי שאמרתי, אני גם בטיפול פסיכולוגי. שאלתי היתה מצומצמת: האם ידוע לך על צמחי מרפא שיכולים לעזור במצבי? תודה.

מנהלי פורום נטורופתיה