איזה קיטניות קלות לעיכול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/02/2007 | 00:03 | מאת: רם

ערב טוב איזה קיטניות הם הכי קלות לעיכול . והאם יש איזה תהליך שיכול לגרום גם לקיטניות הכי קשות לעיכול קל . שמעתי שהשריה עם סודה לשתיה יכולה לעשות זאת אבל אני יודע שבסודה לשתיה יש הרבה נתרן מה דעתכם בתודה רמי

25/02/2007 | 09:27 | מאת: ירון

באופן כללי הקיטניות הקטנות ( כגון מש ) קלות לעיכול מהגדולות ( שעועית )

26/02/2007 | 11:46 | מאת: מעין זעירא

שלום רם, קטניות קלות לעיכול באופן יחסי - עדשים מכל הסוגים (כתומות, ירוקות) מאש, אפונה יבשה . יותר קשות לעיכול : חומוס, פול,שעועית אדומה , לבנה. על מנת להקל על העיכול מומלץ להשרות כמה שיותר זמן במים - מינימום 12 שעות. כמו כן אני מאוד ממליצה על הנבטה - כך הן מגיעות למערכת העיכול כבר חצי מעוכלות... רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה