לופוס של העור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/11/2001 | 12:31 | מאת: מעיין

שלום, יש המלצות ללפופוס של העור? העור שלי יבש בצורה קיצונית אדומי ומכוסה קשקשים, לפעמים יש לי התקפי הסמקה, עכשיו חושבים שאולי מדובר בלופוס של העור האבחנה מאוד קשה כמעט בלתי אפשרית. פניתי לפני כמה חודשים לנטורפתית שנתנה לי תוספים של שמן פשתן, פיקנוגרפין, ומשקה כלורופיל האם להשתמש בהם כאשר קיים חשד ללופוס עורי, מה דעתך, כיצד ניתן לדעת אם מדובר בלופוס של העור והם יש תוספים שמתאימים ללופוס? תודה!!!

25/11/2001 | 14:35 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב מעיין לופוס היא מחלה רצינית מאד ומחייבת איבחון מקצועי. רק לאחר קבלת מימצא רפואי חד משמעי ניתן לשקול טיפולים בלופוס. באופן עקרוני תסמיני הלופוס מגיבים לטיפול אלטרנטיבי אנטי דלקתי. אך אין ברכיבים שציינת דבר מה ממשי . אני לא ממליץ לך לשתות שמן פשתן היות והוא עשוי להיות רעיל לאחר זמן מדף לאור תהליכים המחוללים בו שינויים. בברכה רמי מור

29/11/2001 | 19:08 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למעיין, התוספים שציינת הינם טובים אך לא מספיק. בטח שלא בשביל לופוס של העור, לפיכך הייתי ממליצה ללכת לאבחון ולהתאים מה שצריך. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה