דיאטת פחממות-סיבה לוירוס???

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/11/2001 | 23:29 | מאת: בועז

אני מטופל במרפאת כללית בחיפה כשהייתי בפראג לפני כשבועיים עליתי ממזג אויר קר לאוטובוס חם וחנוק וחוויתי קשיי נשימה והרגשת חנק. לאחר מכן בקניון כמעט התעלפתי. במשך כל השהייה בפראג הייתי בחדר וחויתי חולשה נוראית, קושי נשימה, לחץ בראש הרגשת בחילה וחוסר תאבון כמו גם חוסר יכולת עיכול. עברתי טיסה ונסיעה חזרה. מאז שחזרתי לארץ נשארתי חולה עם סימפטומים דומים. הרופא שלי חושב שזה וירוס אבל שבועיים???. עשיתי אתמול בדיקות דם כלליות שכנראה חלקן כבר תקינות. מה שמפריע לי הוא הרגשת החנק שתוקפת ברגעי עייפות. וכל לילה הרגשת נשימה כבדה שמעוררת אותי לפחות 6-7 פעמים כל לילה. אני קם עייף וחלש וסובל. האם אולי כל זאת יכול היה להגרם מדיאטת פחממות רצחנית קודמת? ואם כן מה לעשות

29/11/2001 | 19:16 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לבועז, לפי הסימפטומים שאתה מציין, אני חושבת שמדובר דווקא בהתקף חרדה. לכן, הייתי מציעה לך לנסות לטפל דווקא בכיוון הזה. כל טוב!

מנהלי פורום נטורופתיה