ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/11/2001 | 14:04 | מאת: שלום

לד"ר יהודית לריה בגלל מתח ולחצים ובעיות בערמונית דלקת כרונית לא בקטריאלית אני לוקח 500 מ"ג c + קומפלקס b + אבץ 22 מ"ג + קומפלקס סו פלמטו שאלה ראשונה האים מותר לי לקחת באופן קבוע את התוספי מזון שהוזכרו שאלה שניה לקחת ויטמין c חומצי או לא חומצי רב תודות

22/11/2001 | 10:14 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשלום אין בעיה לקחת את התוספים הנ"ל . אתה צריך לזכור אחת לחודשיים לעשות הפסקה עם אבץ לתקופה של 3-4 שבועות. ויטמין C אתה צריך לקחת לא חומצי ואז אין בעיה אתה יכול ליטול אותו לאורך זמן. השאר בסדר ואין איתם בעיה. כל טוב והרבה בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה