קרישת דם + כולסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/11/2001 | 21:39 | מאת: יוני

ד"ר דריה שלום 1. להלן תשובתך בנדון מלפני מס' ימים: "ליוני אני הייתי נותנת לך ויטמין B12. E. לציטין ושום. כמו כן הייתי ממליצה לך לקחת כף שמן זית על קיבה ריקה זה מוריד יופי את הכולסטרול. אתה בהחלט יכול עכשיו זו העונה לאכול מנדרינות הם מורידים את הטריגליצירידים. " 2. אני לוקח כבר את כל תוספי המזון הללו. אך אינני יודע מה המינון הנכון 3. אודה לך אם תוכלי לעזור לי בזה. בברכה יוני

22/11/2001 | 10:24 | מאת: ד"ר יהודית לריה

ליוני 1.B12 1 ביום במציצה מתחת ללשון לא משנה אם לפני או אחרי ארוחה. 2.E400.פעמיים ביום עם אוכל אחרי חודש לעבור לE200 פעמיים ביום. 3.לציטין לפי התוויות שעל הקופסא. 4. שום לפי התוויות 5.מנדרינות תאכל כמה שאתה רוצה. 6.אם תעשה הליכה של 25 -40 דקות 3 פעמים בשבוע תקבל תוצאות הרבה יותר מהירות . כל טוב הרבה בריאות .

מנהלי פורום נטורופתיה