מבקשת עיצה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/11/2001 | 16:39 | מאת: שאלה כללית

שלום, אני עוברת עכשיו תקופה קשה של אבטלה (חצי שנה) ולא מסתמן שום דבר באופק. יש פעם אדיר בין הידע והלמודים ובין מה שמוצע וגם אם אעבוד זה יהיה במשהוא שקטן עלי בהרבה מאוד מספרים... כל הנושא הזה גורם לי לעצבות עמוקה על גבול הדכאון. בנוסף יש לי בעיה להכנס להריון למרות שכל הבדיקות תקינות. עברתי איזה טפול אלטרנטיבי בכוסות רוח שנגמר רע מאוד ועכשיו אני סובלת מאיזה וירוס בעור (שכנראה נגרם מחוסר היגיינה) המחלה הזו נקראת pityriazis rosea וזה נראה כמו עקיצות עם כמו הילה אדומה מסביב ומאוד מכוער. בנוסף לכל הצרות אני גם אלרגית לקרדית האבק ולורסטין לא עוזר לי. אני מתעוררת עם שעולים נבחניים באמצע הלילה וסובלת מעייפות נוראית. באופן כללי אני אדם בריא אבל פסימי נורא, אני לא מסוגלת לראות צבעים ורודים בחיים במיוחד לא עכשיו, אני בכלל אבדתי את החשק לחיים, אני נטולת כל שמחה וכל רצון להתעורר בבוקר. אני לא מעוניינת לפנות לפסכולוג כי לא יפתור לי את בעיות התעסוקה וזה גם מאוד יקר הספור הזה, והפסימיות שלי נובעת מהצטברות של נסיונות שלילים. לפני זמן רב הייתי אצל רופא הומאופט שאני לא מצליחה לזכור את שמו (בהרצליה פתוח) שרקח לי איזה תה קסמים לחיזוק המערכת החיסונית וזה ממש עבד. אולי יש משהו ברפואה הטבעית שיכול לעזור לכל הברוך שאני נמצאת בו. אשמח לקבל תשובות רציניות לכל הנושא הזה או הפניה לספרות רלוונטית. תודה.

20/11/2001 | 18:30 | מאת: ד"ר יהודית לריה

שאלה כללית דייקי והגידי בדיוק מה רצונך . אם את רוצה יותר אנרגיה גינסינג אדום יעזור. לגבי האלרגיה הורידי מוצרי חלב וטרטאזין. לגבי המצב הנפשי יש פסיכולוגים מטעם קופת חולים והם יוכלו לעזור לך. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה