הופעה של רופא ב"חיים וטעים"

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/11/2001 | 13:53 | מאת: רונית

האם מישהו ראה את התוכנית חיים וטעים ביום שישי? רופא שהוזמן לאולפן טען שהטיבעונים אובססיבים לגבי העיסוק באוכל, שיש להם חסכים ריגשיים כי הם מגבילים את עצמם, וכי מניסיונו יותר חולים טיבעונים במרפאתו מאנשים שאוכלים בשר, הטיבעונים לא מתאימים את עצמם לקצב החיים היום אשר בו אין לאדם זמן ללקט זרעים כל היום? מה דעתכם?

20/11/2001 | 18:33 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לרונית אם אתה יודע להיות טבעוני אין בעיה . אבל אם קמת בבוקר והחלטת שאתה טבעוני עליך להתייעץ . יש הרבה אנשים שאינם יודעים להיות טבעונים וגורמים לעצמם נזקים. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה